Schurmann Szilvi- 5 dolog rólam…

  1. 2014. Karácsonyán született kislányom, Viktória Szilvia. Nagyon büszke vagyok rá, már most fontos szerepet kap az életében a sport. Járunk babatornára, és már most imád TRX-ezni! Titkon azt várom, hogy majd együtt tartsunk egy jó kis M.A.X. órát (mini step pad, mini TRX beszerzése folyamatban).
  1. 42 195 méter? Kétszer győztem le a maratoni távot, amivel egy nagy álmom valósult meg. Egyedül készültem fel saját edzésterv alapján, és még a forró nyári napok sem tántorítottak el a célomtól. Hihetetlen érzés volt, amikor megpillantottam a célkaput, az utolsó 100 métert, abban a pillanatban úgy éreztem, hogy nincs lehetetlen!
  1. 19 évig élt velünk Kormi cica, azt hiszem, ez sem mindennapos! Igazi családtag volt nálunk. Kormi a telkünkön talált ránk, és választott minket családjának, minden pénteken várt minket a kapuban. Egy kis szerencsehozó kabala volt, minden vizsgámnál szurkolt nekem.
  1. Sok időt fordítok tanulásra is! Összesen három diplomám van. Közgazdász, Védelmi igazgatási menedzser és Projektmenedzser vagyok.
  1. De sok időt fordítok sportszakmai képzésekre is. Ebből is van összesen hét, ha jól számolom: Aerobik, Funkcionális tréner, TRX, Fit-Ball TOP tréner, Pilates, M.A.X. tréner, WALKenergie instruktor. Az edzősködést én soha nem neveztem munkának, inkább tartom a hobbimnak, a szenvedélyemnek. A vendégek tudják, hogy bármikor segítséget kérhetnek tőlem.

Szilvi fitness baba
szilvi fitness család