PoundFit

PoundFit

← Ugrás az ÓRAREND-hez

A POUND® – magyarul légdobolás – egy olyan cardio edzésforma, amely egyrészt igazán átmozgatja, megdolgoztatja az egész testet, másrészt a zene ritmusa, hangulata, üteme felébreszti a benned „szunnyadó” rocksztárt! A zenére koreografált mozdulatsorokat úgy alakították ki, hogy rengeteg comb-, far-, has – karizom gyakorlat követi egymást, de mivel magával ragad a zene, észre sem veszed, mennyi kalóriát égettél, erőnléted, koordinációd mennyit fejlődött! Maximális stresszlevezetés, önbizalomnövelés, őrült jó hangulat!

Kinek ajánljuk?

Kezdőknek, haladóknak, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Különösen ajánljuk azoknak, akik szeretik, ha az óra gyorsan eltelik és közben szórakozva, bulizva tudják megdolgoztatni a testüket.

Hogyan épül fel egy óra?

Az óra elején pár percet bemelegítünk, majd őrülten jó zenére, bulizva, önfeledt szórakozás közben dolgoztatjuk meg a teljes izomzatunkat.  Az utolsó 5-10  percben nyújtunk, levezetünk.

A edzés jellege:
Erősítő, zsírégető, stressz levezető.

Élettani hatások:

  • Segít a hatékony zsírégetésben
  • Fejleszti az állóképességet
  • Erősíti az izomzatot
  • Teljes testünket átmozgatja.
  • Oldja a mindennapos feszültséget, segít a stressz leküzdésében.

Mit hozz magaddal az órára?

  • Törülköző
  • Folyadék
  • Kényelmes, tiszta talpú, utcán nem viselt edzőcipő

Oktatók

Tarnay Zsuzsanna

Tarnay Zsuzsanna vagyok, Gymstick Muscle Instructor és Pilates oktató. Gyermekkoromban sokáig versenyszerűen teniszeztem, majd térdsérüléseim miatt a versenyzést abbahagytam és teniszedzőként dolgoztam. Három kisgyermek boldog édesanyjaként úgy érzem, nem hagyhatjuk el magunkat, bárhogy is alakul az életünk. A legtöbb, amit másokért tehetünk, hogy magunkra is odafigyelünk.

Kortól, élethelyzettől függetlenül mindig fontos, hogy jó formában legyünk, az élet minden területén sokkal sikeresebbek lehetünk, ha tele vagyunk vitalitással, törődünk az egészségünkkel és ezt elsősorban a sport és a helyes táplálkozás segíti elő. A Gymstick egy csoda, mely segített megvalósítani az álmaimat. Ha tehetném, az egész világnak megmutatnám.