Fitness termünk Budapest 21. kerületében, Csepelen található.

Amikor a CoolFit edző termet megálmodtuk, négy fő tényezőt állítottunk filozófiánk középpontjába:

1. Kizárólag csoportos órák, a családias környezet jegyében

A „hagyományos” edzőtermekkel ellentétben a CoolFit-ben kizárólag csoportos órákat találsz, mert hiszünk abban, hogy a közös sportolás élménye és a családias, baráti légkör az egyik legfőbb motiváló erő céljaink elérésében. Bármely óránkat választod, garantáltan jól fogod érezni magad, korodtól, nemedtől, testsúlyodtól vagy edzettségi szintedtől függetlenül!

2. Változatos, minden célhoz igazodó edzésprogramok

Edzéspalettánkban biztosan megtalálod a céljaid számára legmegfelelőbb edzéstípust, legyen ez akár az állóképesség javítása, a testsúly csökkentése, az alakformálás, az egészségmegőrzés vagy a stressz levezetése.

  • Indoor Cycling órák: Group Cycling, Spinning, SpinRacing
  • WALKenergie
  • TRX
  • Gymstick
  • SpartaForce
  • Kangoo
  • StepDance
  • BoxAerobic
3. Prémium minőségű fitness eszközök, professzionális fény- és hangtechnika

Vendégeinket a legjobb minőségű, vadonatúj fitness eszközökkel, valamint csúcskategóriás fény- és hangtechnikával várjuk, amelyekkel az edzés nemcsak hatékonyabb, de élvezetesebb is.

Group Cycling és Spinning óráinkon az olasz Techogym cég elit kategóriás Group Cycle gépeit használjuk, amely – mechanikai felépítése révén – a valódi országúti kerékpározás élményét adja vissza.

4. Teljes körű testi és szellemi kikapcsolódás

A fizikai edzések mellett fontosnak tartjuk, hogy kellő figyelmet fordítsunk vendégeink szellemi feltöltődésére is. Wellness helyiségünkben szauna, sókabin és fűtött pihenőágyak garantálják a relaxációt és teljes körű testi-lelki kikapcsolódást.

Emellett vendégeink igénybe vehetik szolárium, kozmetika, fodrászat, manikűr és műkörömépítés, valamint kávézónk és fitt-bárunk szolgáltatásait.

Tegyél még ma egy lépést egészséged érdekében és látogass el hozzánk csepeli fitness termünkbe!