TRX

TRX

← Ugrás az ÓRAREND-hez

A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise). Lényege, hogy olyan gyakorlatokat, mozdulatokat alkalmazunk az edzések során, amelyeket a mindennapi életünkben is végzünk, ilyen például az emelés vagy guggolás. A TRX a testünk szinte minden izomcsoportját megdolgoztatja, de fő fókuszában az úgynevezett “core” izmok fejlesztése áll. Ezek az izomcsoportok jelentik a testünk azon tartó izmait, amelyek a helyes testtartásért és a gerinc egészségéért, stabilitásáért felelnek. Így a TRX edzés nemcsak az alakformálás területére fókuszál, hanem szép testtartásunk is lesz a rendszeresen végzett gyakorlatoktól.

Az edzés jellege:  Funkcionális

Kinek ajánljuk?

A TRX órát fittségi szinttől függetlenül bárki elkezdheti, mivel az óra alatt időre dolgozunk, így mindenki saját edzettségi szintjének megfelelően tudja végrehajtani a gyakorlatokat. Vendégeink körében már megfordult 7 éves és 75 éves vendég is. Soha nem lehet elég korán, és soha nem lehet túl későn kezdeni a TRX edzést, a megfelelő dőlésszögben és mindenkinek a megfelelő ütemben végzett gyakorlatok kivitelezhetőek a TRX eszközzel.

Élettani határsok

 • Eredményesen növeli az állóképességet
 • Javítja a keringési rendszert
 • Fejleszti és szálkásítja az izomzatot
 • Teljes testünket átmozgatja
 • Hatékonyan fejleszti a koordinációt
 • Oldja a mindennapos feszültséget, segít a stressz leküzdésében

Mit hozz magaddal az órára?

 • Törölköző
 • Folyadék
 • Kényelmes, tiszta talpú, utcán nem viselt edzőcipő

Hogyan épül fel egy óra?

Az óra elején bemelegítünk, majd 35-40 percen keresztül a gyakorlatsorok végzése következik, végül az óra utolsó 10 percében levezetünk, nyújtunk.

Az óra időtartalma: 55 perc

Oktató

Tóth Andi

Tóth Andrea vagyok, aerobic istruktor és TRX trainer.
8 évig úsztam, majd kisebb-nagyobb megszakításokkal a fitness felé vettem az irányt. Sok irányzatát kipróbáltam az aerobictól a boxon keresztül egészen a funkcionális edzésig, ami jelenleg a legnagyobb szenvedélyem.
A TRX-el kb. 2 éve ismerkedtem meg. Többek között sokoldalúsága és hatékonysága miatt lett a kedvenc eszközöm.
Óráim célja – amellett, hogy a mozgás örömét átadjam vendégeimnek – az erő, állóképesség és koordináció fejlesztése preventív módon.
Hiszem, hogy nem csak az a „jó” edzés, ami után négykézláb kúsznak ki a vendégek a teremből, hanem ami egy olyan egészséges, fitt testet alakít ki, ami hosszú időn keresztül szolgálja őket.
Óráimon mindenki megtalálja az edzettségi szintjének megfelelő kihívást.
A TRX mellett a bosu, rope, power band, fitball, stb. is szerepet kapnak, hogy még változatosabb, kihívásokkal telibb legyen az óra.
Edzettségi szinttől függetlenül várok mindenkit szeretettel TRX köredzéseimen.

Event Hours(2)

 • Kedd

  19:30 – 20:30

  T. Andi

 • Péntek

  19:15 – 20:15

  K.Zsó

Show Buttons
Hide Buttons