Ilyen még nem volt! Versenyezz beltéren profi Technogym bringákon,  úgy, hogy mérjük a csapat teljesítményét! 
Szervezz 3 fős csapatot és tekerj velünk összesen 4 órát váltóban, úgy, hogy végig mérjük, ki mennyivel megy és milyen távot teljesített – powered by Garmin 
Dátum: 2024.02.04. 11:00 – 15:00
Helyszín: CoolFit, Vasas u. 31, 1215
Korosztály: bárki!
Kategóriák: 3 fős női/ffi/vegyes váltók
Bringák száma: 19 /azaz 19 darab csapat tud versenyezni/
Regisztráció: a Coolfitnél telefonon, a foglalásod a csapatdíj befizetésével válik véglegessé
A teljesítők között szuper nyereményeket sorsolunk, az első 3 helyezettek kategóriánként díjazásban részesülnek. No meg ugye a dicsőség 
Mit kell tennem?
Szervezz egy 3 fős csapatot és jelentkezz a CoolFitben, add le a versenyzők neveit, és a csapatnevet, majd fizesd be a részvételi díjat és kezdjetek el vadul készülni január 28-ra!
Hogyan zajlik a verseny?
A csapatok összesen 4X50 percet fognak tekerni, olyan váltásban, ahogyan szeretnének, akár 10 percenként is válthatjátok egymást a bringákon. Egy csapat egy bringán teker, amihez párosítva van egy óra, ami méri a csapat teljesítményét. Az órák közötti 10 percekben is megy a mérés, így azok a csapatok, akik nagyon hajtanak, bringán maradhatnak az oktatóváltás időtartama alatt is.
A 4 óra alatt 4 edző teszi számotokra változatossá a bringán eltöltött időt, óránként más-más óraprofillal.
11:00 Pásztor Zoli
12:00 Karlovitz-Thurnherr Zsófi
13:00 Bali Zsófi
14:00 Kanczler Gábor
A 4 óra után lesz egy 20 perces technikai szünet, amíg ti át tudtok öltözni, esztek, isztok, mi pedig szinkronizáljuk az órák eredményeit és megnézzük, kik voltak a legjobbak.
Eredményhirdetés előreláthatóan: 15:20
Nyeremények:
Minden résztvevő oklevélben részesül. A résztvevők között a legvégén TOMBOLA sorsolást tartunk, ahol ajándékcsomagokat tudtok nyerni.
Az első 3 férfi, női és vegyes csapatot KÜLÖN is jutalmazzuk, illetve különdíjban részesül minden kategóriában az a csapat, aki a 4 óra alatt a megmagasabb wattot tekeri ki, akár csak 1 mp-re is.
Részvételi díj: 7500 Ft / csapat
Mit tartalmaz a részvételi díjad:
– belépés az eseményre 3 csapattagnak
– egy darab bringa 4 órára – rajtatok múlik, mit hoztok ki belőle!
– szauna használat
– pihenő használata jóga matracokkal (amikor a csapattársad teker)
– finom falatkák a recepción
– oklevél az esemény végén
– részvételi lehetőség a tombolán
Mit hozz?
– a mosolyod és a jókedved – buli lesz!
– a legeslegjobb teljesítményed – mindent a csapatért!
– kulacsot, törölközőt, bringás cipőt /a verseny Technogym beltéri kerékpárokon zajlik, melyeket SPD-s cipővel vagy sima cipőben is tudsz tekerni/, alkalmas ruházatot, akár több váltásban
– versenytaktikát – hogy lesznek a váltások? Mindenki teker 20 percet mind a 4 órán? Vagy mindenki teker 1-1 órát és az utolsó órán 20-20-20 percben a maxot? Vaaaaagy? 
A regisztráció az első héten a CoolFit vendégei számára nyitott, utána nyitjuk meg külsősöknek is. Ha nem marad bringa, várólistára kerülsz és ha üresedés van, szólni fogunk.
Találkozunk 2024. január 28-án!